Duurzaamheid bij Sense to Connect

Bij Sense to Connect streven we ernaar om zo duurzaam mogelijk te werken. We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid voor het milieu en nemen concrete stappen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.

 

Hergebruik van Verpakkingsmateriaal

Een belangrijk onderdeel van onze duurzaamheidsstrategie is het hergebruiken van verpakkingsmateriaal. Ten eerste, door verpakkingen meerdere keren te gebruiken, verminderen we afval en dragen we bij aan een circulaire economie. Daarnaast betekent dit dat minder grondstoffen nodig zijn en we gezamenlijk de afvalberg verkleinen. Bovendien leidt dit tot een duurzamer gebruik van resources, waardoor de impact op het milieu verder wordt beperkt. Tot slot is het hergebruik van verpakkingen een stap vooruit in het bevorderen van een milieuvriendelijke bedrijfsvoering.

Kwalitatieve Herbeoordeling van Geurvloeistof

Daarnaast wordt de geurvloeistof die tijdens de flaconwissel achterblijft, zorgvuldig kwalitatief beoordeeld en hergebruikt waar mogelijk. Dit zorgt ervoor dat niets verloren gaat en elke druppel optimaal benut wordt. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee, omdat je alleen betaalt voor wat je daadwerkelijk verbruikt.

Verantwoord Omgaan met Defecte Geurmachines

Wanneer een geurmachine defect raakt, zorgen we ervoor dat de bruikbare onderdelen worden bewaard. Het restant van de machine wordt op een milieuvriendelijke manier afgevoerd bij erkende milieustations. Op deze manier zorgen we ervoor dat we geen materiaal verspillen en dat alles op een verantwoorde manier wordt verwerkt.

 

Voordelige en Zorgeloze Dienstverlening

Bij Sense to Connect betaal je slechts één keer voor de geurmachine, of je deze nu huurt of koopt. Zolang je geurvloeistof blijft afnemen, ben je verzekerd van een werkende geurmachine. Mocht de machine kapot gaan, ontvang je kosteloos een vervangende machine. Zo kun je altijd genieten van een heerlijke geur zonder zorgen.

Continu Verbeteren

Bij Sense to Connect werken we milieuvriendelijk en streven we ernaar om nooit materiaal te verkwisten. Onze inzet voor duurzaamheid betekent dat we voortdurend onze processen evalueren en verbeteren om zo efficiënt en milieubewust mogelijk te opereren.

Samen met onze klanten en partners werken we aan een wereld waarin welzijn en zorg hand in hand gaan met zorg voor het milieu. Wij geloven dat elke stap telt en dat we door samen te werken een positieve impact kunnen maken op onze planeet.

Bij Sense to Connect ben je niet alleen verzekerd van een aangename geurervaring, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Dat maakt ons niet alleen een leverancier, maar ook een partner in duurzaamheid.

Mirjam den Boer

Ik ben Mirjam den Boer
Geurspecialist

Als geurexpert help ik je graag de invloed van aromatherapie op welzijn te verkennen. Meld je aan voor een persoonlijk consult en laat mij je gids zijn in de fascinerende wereld van geuren.

  • Categorie