Geur draagt bij aan mentale steun tijdens de uitvaartdienst

Referentie Nicole:

In ons monumentale gebouw -een voormalige kerk en nu uitvaartcentrum- kunnen onze doorgaans verdrietige bezoekers iedere mentale steun goed gebruiken.

Een fijne geur draagt daar absoluut aan bij is inmiddels onze overtuiging!

Mentale steun door geur.

Het belang van geur tijdens een uitvaartdienst wordt sterk onderschreven door Nicole, de toegewijde eigenaresse van het prachtige Hof van Afscheid. Gelegen in een majestueus monumentaal gebouw, ooit een kerk, straalt deze locatie een serene sfeer uit, doordrenkt met respect. Een schitterend glas-in-loodraam draagt bij aan de algehele ambiance, waardoor het Hof van Afscheid een bijzondere plek is voor het afscheid nemen van dierbaren.

Nicole begrijpt dat een uitvaartdienst meer is dan alleen fysieke aanwezigheid; het is een ervaring die alle zintuigen moet aanspreken. Daarom heeft ze zorgvuldig gekozen voor geur als een essentieel element van deze ervaring. Na een grondige proefperiode heeft ze besloten om te vertrouwen op Sense to Connect, en specifiek voor de geur Summer Butterfly gekozen. Deze geur is verfijnd en subtiel, niet overheersend maar juist harmonieus verweven in de omgeving. Het geeft de ruimte een delicate geurtoets, waardoor familie en dierbaren op gepaste wijze afscheid kunnen nemen van hun geliefde.

Door te investeren in de juiste geur draagt Nicole bij aan de mentale steun tijdens de uitvaartdienst. Het subtiele aroma van Summer Butterfly omhult de ruimte, waardoor een kalmerende en troostende atmosfeer ontstaat. Deze aandacht voor detail en zorg voor de zintuiglijke beleving maken het Hof van Afscheid tot een buitengewone plek voor het vieren van het leven en het koesteren van dierbare herinneringen.

Als u op zoek bent naar een uitvaartlocatie die niet alleen prachtig is qua omgeving maar ook zorgt voor een complete, zintuiglijke ervaring, dan is het Hof van Afscheid de ideale keuze. Hier wordt elk element met liefde en toewijding samengebracht om een afscheid te creëren dat respectvol, warm en onvergetelijk is voor iedereen die aanwezig is. Neem de tijd om te rouwen, te herinneren en te omarmen in een omgeving waar geur een subtiele, ondersteunende rol speelt in het afscheid nemen van uw dierbaren.

Mirjam den Boer

Ik ben Mirjam den Boer
Geurspecialist

Als geurexpert help ik je graag de invloed van aromatherapie op welzijn te verkennen. Meld je aan voor een persoonlijk consult en laat mij je gids zijn in de fascinerende wereld van geuren.

  • Categorie