Hondengeur in huis

Hoe lief zijn ze, onze honden? Echter geven ze onbedoeld hun geur aan je huis. De hondengeur. Een geur  die bij het hebben van een hond hoort. Al je bezoekers ruiken het. Vooral bij regenachtig weer kan de hondengeur lang in huis blijven hangen.

Echter het hoeft niet meer.

De oplossing tegen hondengeur in huis

De ongewenste hondengeur is prima te neutraliseren door de verspreiding van een aangename geur van Sense to Connect. Via een geurmachine zorgt u voor een juiste verspreiding van de gewenste neutraliserende geur, waardoor de hondengeur snel gecamoufleerd wordt.

De geur die het beste maskeert en tegelijker tijd een prettige ambiance geeft aan je huis is Friendly Amber, deze geur is zacht en geeft een comfortabel gevoel.

https://sensetoconnect.nl/product/friendly-amber/

Daarnaast maskeert deze geur ook prima andere geuren, zoals van gourmet en sigaretten/ sigaren rook.

Onze lekkere geur om de vieze hondengeur te maskeren kan verspreidt worden op iedere gewenste plek in huis. Bij de entree, bijkeuken of garage, dus overal waar de hond binnenkomt. Of in de huiskamer, waar uw huisvriend doorgaans het meest aanwezig is.

Aan te raden is om de geurmachine Small te gebruiken. De geurmachine Brugge. Deze machine kun je programmeren zodat je zeker weet dat de hondengeur gedurende de dag gemaskeerd wordt.

Wil je je machine liever op afstand kunnen bedienen, en heb je nog meer domotica wensen? Kijk dan naar de menu kaart van De Slimme Jongens, zij integreren onze geurmachines in hun domotica aanbod.https://deslimmejongens.nl/domotica-in-huis

Hondengeur verdwijnt uit je huis met de het geur concept van  Sense to Connect

Resultaat

Door de verspreiding van een frisse, relaxte, huiselijke geur van Sense to Connect zorgt u ervoor dat de hondengeur sneller verdwijnt. Met deze lekkere geur in huis voelt iedereen zich prettiger en heeft iedereen een positievere gemoedstoestand.

Mirjam den Boer

Ik ben Mirjam den Boer
Geurspecialist

Als geurexpert help ik je graag de invloed van aromatherapie op welzijn te verkennen. Meld je aan voor een persoonlijk consult en laat mij je gids zijn in de fascinerende wereld van geuren.

  • Categorie