Sfeer verhogen in een autoshowroom

Sfeer verhogen in een enigszins kille autoshowroom

Een autoshowroom doet vaak wat kil aan door de witte verlichting, gladde vloer en het metaal van de auto’s. Met inrichting kun je voor sfeer zorgen, maar een huiskamer achtige ambiance creëren blijft een uitdaging. In een gezellige huiskamer voel je je sneller thuis en is je koopbereidheid groter. Deze autodealer heeft zijn showroom zo gezellig mogelijk ingericht. Deze sfeer wil hij versterken.

De oplossing

In de showroom hebben we een geurmachine geplaatst die een warme huiselijke geur verspreidt. De compositie heeft zoete en hartige elementen in zich met een body van hout. Onze geur Friendly Amber.  De geur zorgt ervoor dat je je op gemak voelt. Je blijft hierdoor enerzijds langer in de showroom. Anderzijds verbind je je sneller met het autobedrijf.

Resultaat

De tijd dat klanten in de showroom blijven is verlengd. Bovendien waren de klanten ontvankelijker. Dat maakt verkoop voor de autoverkopers makkelijker. Ook komen klanten eerder terug voor een testrit of offerteaanvraag. De autodealer is enthousiast met het bereikte resultaat.

Mirjam den Boer

Ik ben Mirjam den Boer
Geurspecialist

Als geurexpert help ik je graag de invloed van aromatherapie op welzijn te verkennen. Meld je aan voor een persoonlijk consult en laat mij je gids zijn in de fascinerende wereld van geuren.

  • Categorie