Weduwe slaapt beter dankzij geurondersteuning

Verbeterde nachtrust

Ontvangen Brief van Ineke: Een Nieuwe Start met Geur

Ineke, een weduwe die na jaren van samen slapen met haar man alleen in bed ligt, deelde haar ontroerende verhaal met ons. Haar nachtrust was verstoord door het gemis en ze kon niet meer genieten van een goede nachtrust.

Gelukkig kwamen we in contact met Ineke via haar dochter, die ons vertelde over haar situatie. Om de perfecte geur te vinden die haar zou helpen beter te slapen, namen we een Psycho Biografische Anamnese af. Deze diepgaande vragenlijst over haar leven stelde ons in staat om geuren te selecteren die haar specifiek zouden ondersteunen.

We introduceerden Ineke aan de “Wenen” geurmachine, speciaal afgestemd op haar behoeften. We voorzagen haar dochter van gedetailleerde instructies om de geurmachine en de bijbehorende app te configureren, zodat de geur automatisch werd verspreid rond de tijdstippen waarop Ineke gewoonlijk ‘s nachts wakker werd. Het resultaat was opmerkelijk: Ineke geniet nu van een ononderbroken nachtrust.

We zijn dankbaar dat we Ineke hebben kunnen helpen herstellen van haar slaapproblemen. Een goede nachtrust is van onschatbare waarde, vooral op latere leeftijd.

Wil je nog meer lezen over verdriet en rouw? Lees dan ook dit verhaal op onze blog: Link naar de blog “Geur maakt haar minder verdrietig”. Geurondersteuning wordt ook vaak aangeboden in de pleegzorg locaties.

Heb je interesse om zelf de kracht van geur te ontdekken en te genieten van een betere nachtrust? Laat het ons weten! We beginnen met een Psycho Biografische Anamnese, zodat we ook voor jou de perfecte geur kunnen vinden.

Hartelijke groet, Ineke en het SensetoConnect-team

Mirjam den Boer

Ik ben Mirjam den Boer
Geurspecialist

Als geurexpert help ik je graag de invloed van aromatherapie op welzijn te verkennen. Meld je aan voor een persoonlijk consult en laat mij je gids zijn in de fascinerende wereld van geuren.

  • Categorie