Lekker geconcentreerd thuis werken

Lekker geconcentreerd thuis werken

Tegenwoordig werken er steeds meer mensen thuis, het moet soms, het kan en het mag. Het geeft vaak een betere balans tussen werk en privé. Je kunt flexibel zijn, soms in combinatie met andere taken. Maar soms is het niet zonder uitdaging, even de wasmachine aanzetten, het pakketje aannemen en onbewust veel andere zaken die thuis voorbij komen. En toch moet het werk gedaan worden. Hoe houd je je concentratie en je effectiviteit op niveau?

(tips om op een goede manier thuis te werken)

Hoe lekker is het dan dat wanneer je aan het werk bent dat geur je ondersteunt in je concentratie curve?

Er zijn inmiddels veel thuis werkers die lekker geconcentreerd thuis werken met onze geurset @Home-Office.

In deze geurset vind je twee geuren die je ondersteunen in de concentratie. Je kunt simpelweg meer doen in minder tijd.  Het is makkelijker om de focus te behouden door de ondersteuning van diverse citrus geuren in de geur Fresh Blue. Wil je je creativiteit verhogen? Dan ondersteunt de geur Green Tea hierin.

Lekker geconcentreerd thuis werken met de Geurset @Home-Office

Lekker geconcentreerd thuis werken, de Geurset@Home-Office is makkelijk in gebruik. Je laadt de accu op via de stroomkabel, daarna kan de machine 12 uur zonder stroomkabel werken, dus ook op plaatsen zonder stroomvoorziening.

De geurmachine heeft 3 verschillende geurniveaus, ons advies is: begin altijd op de laagste stand (stand 1). Je kunt de geurintensiteit altijd nog hoger zetten naar eigen behoefte. Ook kun je de verlichting in de top in verschillende kleuren instellen, maar ook uit laten, keuzemogelijkheid in te stellen naar waar jouw voorkeur naar uitgaat.

De twee geuren Fresh Blue https://www.sensetoconnect.nl/product/geur-fresh-blue/en Green Tea https://www.sensetoconnect.nl/product/geur-green-tea/kun je makkelijk afwisselen, want de geurflacon draai je makkelijk in de diffuser kop.

De geurset is te koop via onze website https://sensetoconnect.nl/voor €150,- incl. btw.

Mirjam den Boer

Ik ben Mirjam den Boer
Geurspecialist

Als geurexpert help ik je graag de invloed van aromatherapie op welzijn te verkennen. Meld je aan voor een persoonlijk consult en laat mij je gids zijn in de fascinerende wereld van geuren.

  • Categorie