Lekker geconcentreerd thuis werken

Tegenwoordig werken er steeds meer mensen thuis, het kan en het mag. Het geeft vaak een betere balans tussen werk en privé. Maar soms is het niet zonder uitdaging, even die wasmachine aanzetten, het pakketje aannemen en onbewust veel andere zaken die thuis voorbij komen. En toch moet het werk gedaan worden. Hoe houd je je concentratie en je effectiviteit op niveau?

(tips om op een goede manier thuis te werken)

Hoe lekker is het dan dat wanneer je aan het werk bent dat geur je ondersteund in je concentratie curve?

Er zijn inmiddels veel thuis werkers aan de slag met onze geurset @Home-Office.

In deze geurset vind je twee geuren die je ondersteunen in de concentratie. Je kunt simpelweg meer doen in minder tijd.  Het is makkelijker om de focus te behouden door de ondersteuning van diverse citrus geuren in de geur Fresh Blue. Wil je je creativiteit verhogen? Dan ondersteunt de geur Green Tea hierin.

Geurset @Home-Office

De geurset is makkelijk in gebruik. Aan de stroom kabel laad je de accu op en kan de machine 12 uur zonder stroom kabel werken, ook op plaatsen zonder stroom voorziening.

De geurmachine heeft 3 verschillende geur niveaus, ons advies; begin altijd op de laagste stand (stand 1). Ook kun je de verlichting in de top in verschillende kleuren instellen, maar ook uit laten, wat jij wilt.

De twee geuren Fresh Blue en Green Tea kun je makkelijk afwisselen, want het de geurflacon draai je makkelijk in de diffuser kop.

De geurset is te koop via onze website voor €150,- incl. btw.

  • Categorie