Sense to Connect in Arnhem Business

‘De kracht van geurbeleving is enorm. Gemiste kans als je het niet inzet!’

Sense to Connect in Arnhem Business. Door het ruiken van een aangename geur voel je je direct prettiger. Waarom passen we het gebruik van geur dan nog zo weinig toe in de ruimtes waarin we vertoeven? De kracht van geur is enorm.  Elke neurologische stemming kun je ondersteunen met geur. Mirjam den Boer van Sense to Connect wil geurondersteuning toegankelijk maken voor bedrijf, instelling en particulier. Juist omdat je er zoveel mee kunt bereiken.

De kracht van geur

“Geur behoort tot ons basisinstinct”, vertelt Mirjam den Boer. “Ons reukorgaan geeft de sterkste reactie van onze zintuigen. Geuren brengen ons onbewust in verband met een herinnering uit het verleden met bijbehorende emotie. Het wekt direct een bepaalde gedachte of zelfs gedrag op. Denk maar aan de geur van brand. Het vertelt ons direct wat te doen, namelijk: vluchten. Maar ook de geur van versgebakken brood doet iets met je. Je krijgt mogelijk direct trek in eten. https://www.sensetoconnect.nl/product/geur-horeca/Of je denkt misschien aan een fijn familieontbijt. Grote kans, dat je een broodje koopt. Met geurondersteuning kun je dus een gewenst neurologisch effect bewerkstelligen. Desondanks wordt er nog weinig gebruik van gemaakt bij de bedrijfsvoering of op het thuisfront. Dat is een gemiste kans.

Geur vertelt het

Er zijn plenty geuren die je een goed gevoel geven. De geuren van Sense to Connect ondersteunen positief de gemoedstoestand. Concreet gezegd, kun je met de juiste geur de winkeltijd vertragen, koopintentie verhogen en de stemming positief ondersteunen. In de detailhandelsbranche wordt geurbeleving daarom steeds vaker ingezet. Ook in de zakelijke omgeving is het waardevol. Geur is namelijk een doeltreffend middel om bijvoorbeeld concentratie of prestatie te verhogen. Maar in een stressvolle omgeving kun je ook het algemeen welbevinden verbeteren. Daarnaast stimuleren bepaalde geuren de creativiteit. Bovenal kun je negatieve emoties verminderen of angst dempen. Daardoor is het perfect toepasbaar in de zorg en de medische wereld. Denk aan een wachtruimte bij een tandartspraktijk. Tot slot zijn er geuren die een onaangename odeur maskeren en bacteriën uit de lucht verwijderen.

Hoogwaardige geuren

Eveneens in de thuissituatie is geurbeleving bruikbaar. Zo kun je bijvoorbeeld een ontspannen ambiance creëren in de huiskamer. Of nare geuren, zoals etensluchten en geuren van huisdieren neutraliseren. Een geur hoef je niet te ruiken om het te laten werken. Onbewust vertelt het ons wat te doen. Elk geur heeft haar eigen kenmerken. Er zijn meer dan 1.000.000 combinaties mogelijk om een geur voor zintuigbeïnvloeding te componeren. Sense to Connect heeft haar geuren geclusterd naar effect. Dat maakt de keuze makkelijker. Onze hoogwaardige geuren vinden hun origine in natuurlijke essentiële oliën. Bovenal zorgen onze geurmachines voor een gelijkwaardige verspreiding in de ruimte. Door een verfijnde verneveling zweeft de geur op de aanwezige luchtlagen. Enerzijds beweegt de geur hierdoor op een natuurlijke wijze door de ruimte. Anderzijds blijft de geur daardoor lang hangen. De geurmachines zijn geschikt voor ruimtes van 30 m² tot 15.000 m² en groter. Het design is strak en past in elk interieur. De eerste aanschaf bestaat altijd uit een geurmachine met geur. Zo alleen kunnen we kwaliteit garanderen. Dat kan al vanaf € 125,-

Mirjam den Boer

Ik ben Mirjam den Boer
Geurspecialist

Als geurexpert help ik je graag de invloed van aromatherapie op welzijn te verkennen. Meld je aan voor een persoonlijk consult en laat mij je gids zijn in de fascinerende wereld van geuren.

  • Categorie