Een warme deken van geur in de familiekamer

Sense to Connect: Verbinden door Geur

Bij Sense to Connect geloven we in de kracht van geur om emoties te ondersteunen en herinneringen te koesteren, vooral in tijden van afscheid. Het is met grote zorg en toewijding dat wij onze  geurset ‘Memory Lane’ hebben samengesteld en geleverd aan de afscheidslocatie; De Vier Jaargetijden, voor de familiekamer – een heilige ruimte waar liefde, verlies, en herinnering samenkomen.

Memory Lane is meer dan een geur; het is een zorgvuldig gecreëerde ervaring die bedoeld is om rouw en verdriet op een subtiele wijze te ondersteunen. Deze bijzondere geur is ontwikkeld om een omgeving van warmte en herinnering te scheppen, waardoor de familiekamer transformeert in een toevluchtsoord van troost en verbinding voor dierbaren.

De subtiliteit van ‘Memory Lane’ maakt het een onopvallende, maar krachtige ondersteuning in tijden van afscheid. Het is ontworpen om op de achtergrond te blijven, terwijl het toch een diepe emotionele steun biedt, waardoor dierbaren zich getroost voelen door de herinneringen en de liefde die zij deelden met de overledene.

Om deze unieke geurervaring te leveren, hebben we gekozen voor de geurmachine Florence – een toonbeeld van discretie en efficiëntie. Florence is speciaal ontworpen om naadloos in de familiekamer te integreren, waar de geur ‘Memory Lane’ gelijkmatig en zachtjes door de ruimte verspreidt. 

Bij Sense to Connect zetten we ons in voor het creëren van zinvolle geurervaringen die troost en verbinding bieden in de meest uitdagende tijden. De levering van ‘Memory Lane’ aan de afscheidslocatie  De Vier Jaargetijden, is een uitdrukking van onze missie om een diepere laag van emotionele ondersteuning te bieden aan diegenen die afscheid nemen van een dierbare.

Mocht u in uw uitvaartcentrum ook deze serene en troostrijke omgeving van de familiekamer te creëren, dan nodigen we u uit, om contact met ons op te nemen.  Bij Sense to Connect zijn we er trots op deel uit te maken van deze waardevolle momenten van afscheid en herinnering.

Mirjam den Boer

Ik ben Mirjam den Boer
Geurspecialist

Als geurexpert help ik je graag de invloed van aromatherapie op welzijn te verkennen. Meld je aan voor een persoonlijk consult en laat mij je gids zijn in de fascinerende wereld van geuren.

  • Categorie