Geurondersteuning bij therapeutische paardrijlessen

Geurondersteuning bij therapeutische paardrijlessen

Er is in Nederland een prachtige manage die zich bezig houdt met het geven van therapeutische paardrijlessen aan kinderen en volwassenen met een bepaalde afstand tot de maatschappij in een veilige binnen- of buiten rijbaan. Hoewel zij zich primair richten op mensen met bijv. angst, het syndroom van Down, autisme, ADHD en dergelijke, zijn reguliere ruiters net zo welkom.

Een geurenfeit; iedereen koppelt elke ervaring automatisch aan geur, dit gebeurd geruisloos.

Elke positieve en negatieve ervaring. De mensen die gebruik maken van de diensten van deze manage, worden ontvangen in een mooie stijlvolle ambiance. Aangezien ons reuk zintuig het sterkte zintuig is wat we hebben, wilde ze graag een geur die dit mooie concept zou ondersteunen.

De passende geur bij de bezoekers

We hebben gezocht naar een geur die word opgenomen in de omgeving en mooi in balans is. Het karakter van de geur is rustgevend en warm. Een fijne bosgeur die je tot rust brengt. https://sensetoconnect.nl/product/enchanted-nature/

Bij geurondersteuning is het van groot belang dat de geur niet te overdadig aanwezig is. Wanneer de geur te sterk aanwezig is, verstoord dit de balans en word dat door je lichaam niet in dank afgenomen.

Er is een prettige sfeer; een sfeer die word ondersteunt door geur. Hierdoor kunnen de bezoekers ontspannen deelnemen aan hun therapeutische paardrijles en naar de lessen kijken.

Resultaat

Een prettige sfeer waar men graag is.

Na een tijd hebben diverse gebruikers een geurmachine met dezelfde geur aangeschaft om zo thuis het effect van de therapie te kunnen verlengen. En dit naar alle tevredenheid

Mirjam den Boer

Ik ben Mirjam den Boer
Geurspecialist

Als geurexpert help ik je graag de invloed van aromatherapie op welzijn te verkennen. Meld je aan voor een persoonlijk consult en laat mij je gids zijn in de fascinerende wereld van geuren.

  • Categorie