Geurondersteuning bij levenseinde: troost in het afscheid.

Maak het stervensproces comfortabeler met de kracht van geur

“Stervensproces: Yvonne van Dijk, locatiemanager van Het Stoofhuis (Dagelijks-Leven), deelt haar ervaring”

Ontdek de kalmerende kracht van de palliatieve geurondersteuning set tijdens de laatste dagen/weken van het leven”

“In de laatste levensfase is het van onschatbare waarde om ondersteuning te bieden, aangezien afscheid nemen van het leven een universele ervaring is. Bij Het Stoofhuis – Dagelijks-Leven.nl maken we ook dit laatste deel van de reis mee.”

“Bijzondere zorg voorziet in een waakmand met producten die dierbaren kunnen gebruiken tijdens het waken, inclusief de palliatieve geurondersteuning set van Sense to Connect. Deze compacte geurmachine, voorzien van de geur Memory Lane,  https://www.sensetoconnect.nl/product/palliatieve-geurset-zwart/,  biedt drie instelbare standen en is eenvoudig te bedienen, zelfs voor de naasten. Twee geurflacons zijn standaard inbegrepen.

( hoe verloopt een stervensproces  eigenlijk? https://www.gezondheidsplein.nl/gezond-leven/hoe-verloopt-het-stervensproces )

De reacties van de dierbaren en de zorg collega's over de palliatieve geurset

“Ontdek de positieve ervaringen met de palliatieve geurondersteuning set in onze waakmand”

“Onlangs konden we voor het eerst de waakmand aanbieden, inclusief de palliatieve geurondersteuning set. De reacties waren buitengewoon positief. De dochter van mevrouw gaf aan dat ze het als zeer aangenaam ervoer. De geur bracht hen rust en creëerde een prettige sfeer in de kamer. Bovendien vonden ze de geur heerlijk, niet overweldigend maar subtiel aanwezig.”

“Ook collega’s die niet op de hoogte waren van de geur in mevrouw’s kamer, vonden de ruimte aangenaam en de geur prettig.”

“Het bieden van de waakmand met deze geurondersteuning erin is voor mij persoonlijk een waardevolle mogelijkheid om iets extra’s te kunnen doen voor dierbaren. Het is echt een aanrader!”

De geur Memory Lane geeft berusting tijdens het stervensproces 

Geurset met de geur Memory Lane

Ontdek Memory Lane, de speciaal ontwikkelde geur van Sense to Connect voor ondersteuning tijdens de laatste dagen en weken.

Memory Lane biedt rust en berusting met zijn unieke samenstelling, voornamelijk gebaseerd op donker hout zoals amber. Deze warme geurtinten worden in veel culturen gebruikt tijdens het stervensproces van dierbaren.

Deze geurondersteuning set past perfect in elke waakmand en is gemakkelijk verkrijgbaar via welkom@sensetoconnect.nl.

 

Uiteraard kun je deze hier ook direct bestellen op onze website!

Mirjam den Boer

Ik ben Mirjam den Boer
Geurspecialist

Als geurexpert help ik je graag de invloed van aromatherapie op welzijn te verkennen. Meld je aan voor een persoonlijk consult en laat mij je gids zijn in de fascinerende wereld van geuren.

  • Categorie