Heerlijk frisse geur zorgt voor een perfecte work-out

Een lekker fris ruikend sportcentrum

Wauw! wat een lekker fris ruikend sportcentrum, dit vertellen hun leden.

Bij dit mooie Sportcentrum in Den Bosch streven ze naar meer dan alleen een sportomgeving; ze bieden een verfrissende zintuiglijke ervaring. Hun ruimtes ademen een heerlijk frisse geur uit van Sense to Connect, waardoor jouw trainingservaring naar een hoger niveau getild wordt. Of je nu een atleet bent die topprestaties nastreeft of gewoon op zoek bent naar een plek waar je je thuis voelt, bij ons ben je aan het juiste adres.

En zeg nu zelf, hoe fijn is het wanneer jouw sportruimte lekker fris ruikt? Beter dan naar rubberen matten of naar zweetgeur. Wanneer je een frisse geur ruikt, word je brein ook makkelijker geactiveerd en kun je een betere sportprestatie neerzetten.

Je sport veel fijner in een prettige frisse geur!

Resultaat

De eigenaresse, Nicole en haar sporters zijn tevreden, de ruimte ruikt aangenaam en niet meer naar zweet. Het is prettig binnenkomen en verblijven, dat is wat ze van haar sporters terug hoort.

We hebben gebruik gemaakt van de geurmachine Berlijn. Dit is een geurmachine met 1000ml geurinhoud, een groot vermogen, wat ook wel nodig is in deze grote ruimte. De geurmachine voorziet het gehele gangen complex, horeca en squash ruimte van de frisse geur Fresh Blue.

Ook in de kleedkamers heeft ze gekozen voor de geuren van Sense to Connect, voor in de herenkleedkamer de geur Robin en voor in de dames kleedkamer de geur Woody Rose.

Wil je zelf ervaren? Vraag dan een proefles Bij Solid s’Hertogenbosch

Mirjam den Boer

Ik ben Mirjam den Boer
Geurspecialist

Als geurexpert help ik je graag de invloed van aromatherapie op welzijn te verkennen. Meld je aan voor een persoonlijk consult en laat mij je gids zijn in de fascinerende wereld van geuren.

  • Categorie