Meer gastvrijheid en sfeer in je restaurant

Zo maken wij ons restaurant nog gastvrijer en sfeervoller

 

Mayke Winnemuller, Herberg de Linden
Mayke Winnemuller, Herberg de Linden
Ik ben persoonlijk erg tevreden over de service die Sense to Connect biedt.
Ze denken mee, geven eerlijk advies en zorgen dat alles goed blijft werken. In de winterperiode kiezen we voor een warme geur met onder andere tonen van koffie en gebak. In de lente gebruiken we juist een frissere geur. Deze is subtiel, niet overheersend, maar draagt wel bij aan een warme en gastvrije sfeer in ons restaurant.
Gewoon kwaliteit! Je merkt dat het onze gasten op hun gemak stelt en het versterkt de totale beleving die wij willen creëren. We krijgen ook met regelmaat te horen dat het lekker ruikt bij ons,
Voor ons is het echt een waardevolle toevoeging aan de gastvrijheid en sfeer. Ik kan het zeker aanraden aan andere horecaondernemers die nét dat beetje extra willen bieden aan hun gasten.
Mayke Winnemuller, mede eigenaar van Herberg De Linden 

Onze aanpak: eenvoudig, persoonlijk en altijd op maat

Sense to Connect werkt altijd vanuit een persoonlijke aanpak. We luisteren goed naar de sfeer die jij wilt creëren in jouw restaurant. Vervolgens geven we eerlijk advies over welke geur daarbij past en hoe deze op de juiste momenten wordt ingezet.

Onze geurmachines zijn eenvoudig te bedienen via een app op je telefoon of tablet. Zo kun je zelf makkelijk wisselen tussen bijvoorbeeld een warme geur in de winter en een frisse geur in de lente of zomer. Wij zorgen ervoor dat alles goed blijft werken en denken met je mee als je iets wilt aanpassen.

Op deze manier maak je de gastvrijheid en beleving in jouw restaurant nog sterker — zonder gedoe, maar mét merkbaar resultaat voor je gasten.

Steeds meer horecaondernemers kiezen voor een gastvrije sfeer

Steeds meer horecaondernemers ontdekken hoe subtiele details zoals geur, muziek en inrichting bijdragen aan een warme, gastvrije sfeer in hun restaurant. Bij Herberg De Linden merken we dat gasten zich direct welkom en ontspannen voelen. Zo creëren we een beleving die mensen graag met anderen delen én ze terug laat komen.

Wil jij jouw restaurant ook sfeervoller en gastvrijer maken? Sense to Connect denkt graag met je mee.

Geurmachine Parijs Wit of zwart
Geurmachine Parijs Wit of zwart
Geur Green Tea
Green Tea
Friendly Amber
Friendly Amber
Mirjam den Boer Sense to Connect

Ik ben Mirjam den Boer
Geurspecialist

Als geurexpert help ik je graag de invloed van aromatherapie op welzijn te verkennen. Meld je aan voor een persoonlijk consult en laat mij je gids zijn in de fascinerende wereld van geuren.

  • Categorie