Een verzorgd en fris ruikend verpleeghuis

Eveline de Lang- Koudstaal;

Het is altijd zo fijn binnenkomen, het ruikt helemaal niet meer naar een verpleeghuis, maar verzorgd en fris.

Ik voel me altijd welkom en dat vertellen de familie leden mij ook.

Geurondersteuning op de Korsakov afdeling

Sinds een tijd verspreiden we onze geurondersteuning ook op de Korsakov afdeling van Eveline de Lang- Koudstaal.

Eveline, met haar toewijding aan het welzijn van haar bewoners en collega’s, zocht naar manieren om een aangename sfeer te bevorderen in de gangen van haar Korsakov afdeling.

Met dit doel voor ogen hebben we onze geavanceerde geurmachine Brugge, geïnstalleerd en geconfigureerd met de verfijnde geur van Friendly Amber. Deze specifieke geur staat niet alleen bekend om zijn aangename aroma, maar ook om zijn vermogen om onaangename geuren effectief te maskeren. Dit zorgt voor een omgeving waarin bewoners, medewerkers en bezoekers zich op hun gemak voelen.

Het resultaat van deze benadering is een aangename (werk)omgeving die niet alleen een visuele, maar ook een olfactorische ervaring biedt. Of je nu woont, werkt of op bezoek komt, de geur van Friendly Amber omhult je met een gevoel van rust en tevredenheid. Het subtiele aroma verwelkomt je zodra je de gangen van deze Korsakov afdeling betreedt en creëert een sfeer van harmonie en welzijn.

 

Mirjam den Boer

Ik ben Mirjam den Boer
Geurspecialist

Als geurexpert help ik je graag de invloed van aromatherapie op welzijn te verkennen. Meld je aan voor een persoonlijk consult en laat mij je gids zijn in de fascinerende wereld van geuren.

  • Categorie