Een warm welkom op de Korsakov afdeling

Ervaar ook een hartverwarmende ontvangst in de Korsakov-afdeling met Sense to Connect, een unieke benadering die de conventionele verwachtingen van verpleeghuizen overstijgt. Vergeet de  geuren die in veel zorginstellingen heersen. Bij deze korsakov afdeling wordt u omhuld door een huiselijke sfeer die je onmiddellijk een gevoel van thuiskomen geeft. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze  geurmachine, Brugge, en de betoverende aroma’s van Best of Irelands, die samen een onvergetelijke zintuiglijke ervaring creëren.

Vanaf het moment dat je dit verpleeghuis binnenstapt, wordt je, net als Evelien de Lange, de toegewijde teamleider, dagelijks verwelkomd door deze verkwikkende geursensatie. Het is een ervaring die zij enthousiast deelt met iedereen op haar afdeling. Hier vult de essentie van thuis en welzijn de lucht, waardoor een omgeving ontstaat die meer is dan alleen een geur. Het is een uitnodiging, een omhelzing, een diep gevoel van thuiskomen dat iedereen die de ruimte betreedt, omarmt.

De positieve reacties van de familieleden en dierbaren van onze bewoners zijn overweldigend. Zij merken een significant verschil en waarderen de diepgaande aandacht die wij besteden aan het creëren van een warme, uitnodigende en vooral huiselijke omgeving. Gezien de ruimtelijkheid van onze Korsakov-afdeling, zetten wij ons in om de geur uniform te verspreiden. Dit bereiken we door meerdere Brugge-geurmachines strategisch door de hele ruimte te plaatsen, zodat elke hoek van de afdeling de essentie van welzijn ademt.

Met Sense to Connect en onze kenmerkende Best of Irelands geur, herdefiniëren we de standaard verpleeghuiservaring en tillen deze naar een buitengewoon niveau. We creëren een plek waar elke nieuwe dag begint met een belofte van warmte en een hartelijk welkom. Een omgeving waar elke ademhaling niet alleen de lucht vult, maar ook het hart raakt, herinnerend aan de zorg, aandacht en toewijding die we besteden aan het welzijn van onze bewoners en hun naasten. U bent niet zomaar ergens; u bent thuis. Welkom bij Sense to Connect, waar uw zintuigen worden verbonden met het comfort van thuis.

Mirjam den Boer

Ik ben Mirjam den Boer
Geurspecialist

Als geurexpert help ik je graag de invloed van aromatherapie op welzijn te verkennen. Meld je aan voor een persoonlijk consult en laat mij je gids zijn in de fascinerende wereld van geuren.

  • Categorie