Groot sportcentrum ervaart de kracht van geur

Uitdaging; een fijne verspreiding van geur in alle ruimtes

Dit mooie sportcentrum wil graag dat het overal lekker ruikt. Fris in de sport ruimtes en een ontspannen geur in de lounge/ entree ruimte en kleedkamers.

Dit is een luxe sportcentrum wat meer een club is, een lifestyle. Alles voor het welbehagen van de sporters en dat kun je merken. De sfeer is er prettig en naast de professionaliteit van de medewerkers kun je zien dat de leden er graag zijn, in de sportruimtes maar ook in de lounge.

Heel belangrijk om te zorgen dat dit ook word ondersteund door een juiste geuren

oplossing

We zijn begonnen met de lounge/ entree ruimte. Hier ruik je de ontspannende geur Oriental Dreams, een ontspannende geur waarin je je snel thuis voelt. De geurmachine Praag wordt gebruikt om de geur te verspreiden. Een mooi model wat makkelijk in gebruik is, omdat je via een app het programma kunt aanpassen.

Omdat je je in de kleedkamers ook ontspannen mag voelen is de geur Oriental Dreams hier ook te vinden. Hier met onze kleine krachtpatser Geurmachine Brugge, die tevens via een app te bedienen is.

Alle sport ruimtes hebben de frisse geur Fresh Blue, een geur die opgebouwd is met citrus geur en wat hout componenten. Heerlijk fris en zorgt ervoor dat je nog meer zin hebt in een workout.

In de grootste ruimte hebben we de geurmachine Bonn gebruikt, welke tevens op app te programmeren is.

 

Resultaat

Overal een heerlijke geur die bij het doel van de ruimtes past.

Makkelijk en toegankelijke machines

 

Mirjam den Boer

Ik ben Mirjam den Boer
Geurspecialist

Als geurexpert help ik je graag de invloed van aromatherapie op welzijn te verkennen. Meld je aan voor een persoonlijk consult en laat mij je gids zijn in de fascinerende wereld van geuren.

  • Categorie